Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij Visser Chocolade

Al meer dan 10 jaar zijn de cacaobonen uit Tanzania de basis van onze chocolade. Een speciaal fermentatieproces resulteert in hoogwaardige cacaobonen van wereldklasse, die onze melk- en pure chocolade een uniek smaakprofiel geven. Voordat deze bonen naar de fabriek vertrekken om er volgens ons Visser-recept chocolade van te maken, worden ze in de haven van Antwerpen gekeurd door mij en Luc Rooms van Barry Callebaut.

We houden nauwlettend toezicht op alle processen, van boon tot chocolade.

Dit bedrijf heeft op het moment geen vacatures.   Bekijk hier alle vacatures in Nuth

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.
Welke vacatures wil je ontvangen?
Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.